El disseny no és només el que veus, sinó com funcionaSteve Jobs


DISSENY D’INTERIORS

A mavi.cat realitzem projectes d’interiorisme que assegurin el benestar de les persones. Treballem per obtenir espais comfortables, sostenibles, originals i adaptats a les necessitats i al gust del client.

Estudiem els detalls concrets de cada cas perquè cada projecte és únic.


DISSENY DE MOBILIARI

Tot i que en aquest tipus de productes l’estètica té un pès molt important, a mavi.cat ens agrada aportar-hi el punt funcional. Busquem sorprendre i aportar noves solucions, que facin el producte diferent però sobretot que solucionin la necessitat de ser creats.

El productes més usuals en que treballem són taules, armaris, mobiliari de jardí, mobiliari urbà, mobiliari d’oficina i decoració general per la llar.


DISSENY GRÀFIC

Per a mavi.cat l’objectiu del disseny gràfic és plasmar en imatge els valors del client i del seu producte i adaptar-lo als suports necessaris amb la finalitat de transmetre correctament el missatge mitjançant la gràfica.

Dins del nostre departament de disseny gràfic oferim els serveis de Disseny d’identitat corporativa (naming, logotip, papereria…), catàlegs (fulletons, díptics, infografies…) i editorial (revistes, ebooks…).


Posat en contacte amb nosaltres sense cap compromís i et respondrem el més aviat possible!